joi, 6 decembrie 2012

Ultrasunetele si luminile intermitente provoaca panica intre rozatoare

Rozatoarele pot provoca daune masive economice in întreprinderi din industria alimentara, depozite de cereale, precum si in restaurante, case private, deoarece consuma si contamineaza alimentele gasite. Soarecele de casa este, de asemenea, purtator de numerosi agenti patogeni si paraziti. Astfel, el poate transmite leptospiroza, Salmonella, virusi si paraziti, precum acarienii si puricii. Puteti preveni si combate acesti daunatori cu aparate ultrasunete. 
 
Aparatul PR500.2 folosește o noua tehnologie de ultrasunete variabile in continuu si lumini intermitente, care afecteaza neplacut capacitatea auditiva si sensoriala a daunatorilor, fortandu-le sa fuga din zona in care este instalat aparatul. Cu toate acestea, datorita frecventei lor inalte, ultrasunetele nu deranjeaza si nu afecteaza oamenii in niciun fel. Luminile intermitente au un impact suplimentar asupra rozatorelor pe langa emisia ultrasunetelor. 
 
Fluxul constant al valurilor de sunete de inalta frecventa si lumina intermitenta impiedica functiile vitale ale rozatoarelor si  provoaca panica printre ele. De asemenea, impidica procesul de imperechere si hranire al rozatoarelor si, in curand, ii va face sa paraseasca zona acoperita de 160 mp. Ultrasunetele variaza intre gama de frecventa 20-36 kHz, care impiedica habitarea rozatoarelor. Aparatul, de asemenea, reduce si numarul altor daunatori, cum ar fi paianjeni, gandaci de bucatarie si furnici.
 
rat
Aparatul antisoareci se conecteaza la priza de 220 V. Clipirea unui Led indica succesiv functionarea aparatului antisoareci. Amplasarea aparatului antisoareci se face in apropierea zonei de infestare cu rozatoare. Consumul de curent al aparatului antisoareci este foarte redus, doar 7W.
Utilizatorul poate comuta aparatul antisoareci intre doua moduri de lucru: ultrasunete emise sau ultrasunete emise + lumina intermitenta. Pentru o performanta mai mare recomandam lasarea in functiune a aparatului antisoareci pe toata perioada anului. Este important sa aruncati gunoiul in mod regulat pentru a nu atrage rozatoarele. Profilaxia duce la performante mai bune si rezultate mai rapide. 
 
Primele semne ale efectului dispozitivului de antisoareci se observa in termen de la 10  pana la 12 zile. Performanta optima este atinsa aproximativ dupa o saptamana. Pe parcursul acestei perioade, orice crestere brusca a activitatii rozatoarelor nu este iesita din comun. Ultrasunetele si lumina intermitenta ale aparatului antisoareci forteaaza ca rozatoarele sa fuga din zona si sa caute in alta parte un alt adapost. La scurt timp, dupa functionarea aparatului antisoareci, vor disparea complet. 

Einsecticide.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu