joi, 24 ianuarie 2013

Curatarea de rozătoare și excremente de rozătoare

    Încercați să nu atingeți rozătoarele moarte sau pe moarte, ori excrementele acestora. Puricii de pe rozatoare vor dori să vă facă noua lor gazda. Va recomandam sa folosiți mănuși de cauciuc sau clești și dispuneti de rozătoare și excremente de rozatoare prin îngropare, incinerare sau ambalati-le într-o pungă de plastic înainte de a le arunca într-un gunoi bine acoperit.
pereche-soareci-de-camp_poza      Rozătoare rănite sau bolnave ar trebui să fie ucise (înecul este cea mai simplă metoda) înainte de a fi eliminate. Daca excrementele sau resturile de rozatoare se usucă, prin măturare sau aspirare se va produce un praf iar virușii vor ajunge in aer. În consecință, este recomandat sa maturati excremente de rozătoare numai dupa ce zona afectata ati umezit-o cu apa amestecata cu inalbitor pentru a impiedica ridicarea prafului si a desinfecta zona.
    Utilizați o sticla cu pulverizator pentru a aplica apa înălbitor.
Pulverizați, de asemenea, acele capcane pentru soareci si sobolani in care au fost capturate rozatoarele, precum și zonele în care rozătoarele au fost active.
Spălați-vă mâinile cu săpun și apă caldă, după eliminarea rozătoarelor și excrementelor de rozatoare, chiar dacă ați utilizat mănuși.
        Măsurarea succesului
    Rezultatele nu pot fi măsurate pur și simplu numărând șobolanii și șoarecii morți. Vizuinele abandonate vor fi pline de praf si panze de paianjeni la intrare. Atunci când nu mai există urme proaspete sau excremente, iar șobolanii sau șoarecii vii nu mai sunt observabili, sunt cele mai bne rezultate la care ca puteti astepta.
      Roinsecticide.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu