marți, 12 noiembrie 2013

Otravă pentru șoareci și șobolani

Nivelul de toxicitate: În general de la ușoară până la severă, în funcție de cantitatea de ingrediente active ingerată și de concentrația produsului.
Otrăvirea rozătoarelor cu rodenticide (otrăvuri pentru șoareci și șobolani) este una dintre cele mai comune tipuri de toxicitate gestionate de globolgel.ro. Aceste otrăvuri sunt ușor de folosit oriunde unde ar putea fi rozătoare, în case, garaje, grajduri și chiar parcuri sau zone sălbatice. Există mai multe tipuri de șoareci și șobolani și de aceea există otrăvuri disponibile într-o varietate de culori (verde, albastru, cafeniu, roșu, etc) și formulări (peleți, blocuri de momeala, momeli pe bază de cereale, etc).
Produsele similare cu nume similare pot conține diferite tipuri de otravă. Astfel, dacă un dăunător ingerează otrava de șoareci/șobolani , identificarea exactă a ingredientului activ este esențială, deoarece aceasta va determina riscul de otrăvire și nevoia de tratament. În cazul în care ingredientul activ nu este în mod clar vizibil pe ambalaj, un alt identificator important este numărul de înregistrare EPA (EPA Reg nr.) – acest număr va permite ca medicii veterinari să identifice în mod corect ingredientul activ din otrava respectivă.
Există patru ingrediente active comune în otrăvurile împotriva șoarecilor și șobolanilor: anticoagulante de lungă durată, colecalciferol, bromethalin și fosfură de aluminiu în rodenticide. Fiecare are un mecanism total diferit ca acțiune de intoxicare și nu toate sunt tratate cu vitamina K1!
Este important să vă asigurați că și medicul veterinar a identificat ingredientul activ adecvat din otrava pentru șoareci și șobolani pentru a face un tratament sigur și adecvat.
 
Globolgel.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu