miercuri, 31 octombrie 2012

Sfaturi generale privind ingrijirea si verificarea gospodariei in combaterea soarecilor de casa

Sfaturi generale privind ingrijirea si verificarea gospodariei in combaterea soarecilor de casa:
In ciuda faptului, ca respecti standardele inalte de igiena si de intretinere ale proprietatii, infestatia daunatorilor poate avea loc. In astfel de circumstante, va fi necesar sa iei masuri pentru combaterea soarecilor de casa.
Lasand o infestare netratata, indiferent cat de mica este, permiti soarecilor sa se dezvolte, marind nu numai riscul de daune si boli, ci si marirea costurilor si a gradului de dificultate in combaterea soarecilor de casa ulterior infestarii.
Controlul soarecilor ar trebui sa se efectueze in momentul descoperirii infestarii, in caz contrar cauzele ascunse ale infestarii pot ramane, iar o noua reinfestare are toate sansele sa apara.
 
Numarul si frecventa vizitelor soarecilor depinde de gradul de infestare. Cu toate acestea, in urma unei vizite initiale a soarecilor si tratarea infestatiei cu momeala, urmarirea vizitei ar trebui sa se faca dupa un termen de asteptare de 7 zile si dupa aceea sa se controleze periodic momeala varsata, precum si eventualii soareci morti.
In cazul in care se utilizeaza capcanele sau cartoanele cu lipici, va fi necesar sa le verificati zi de zi.  
 
Cand nu se gaseste nicio dovada suplimentara a activitatii soarecilor, trebuie sa eliminati toate momelile toxice.
In cazul in care tratamentul esueaza, este probabil ca momeala nu a fost plasata intr-o pozitie corespunzatoare, sau nu a fost inlocuita daca s-a consumat.
Prezenta alimentelor alternative, precum si a gunoiului, sau migratia soarecilor de afara poate prelungi perioada necesara pentru combaterea soarecilor de casa.
Pentru mentinerea la distanta a soarecilor puteti utiliza aparatele cu ultrasunete si cele cu unde electromagnetice. 

Einsecticide.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu