joi, 1 noiembrie 2012

Informatii despre utilizarea otravurilor impotriva rozatoarelor

Soarecii si sobolanii sunt usor detectati lasand in urma o multime de dovezi. Ei rod cutiile de cereale sau alimentele uscate din pungi de plastic, lasand mizerie in urma lor. Semnele de roadere de pe conducte si tamplarie reprezinta alte semne ale infestarii cu rozatoare. Excrementele de culoare maro inchis sunt, de asemenea, frecvent intalnite in alte zone. Sobolanii si soarecii se ascund deseori in pereti si in podea sub grajduri, garaje sau fundatii. Este posibil sa-i auziti miscandu-se prin preajma sau chiar sa-i auzit mestecand cand in casa este liniste.
 
Ce ar fi daca ati utiliza otravuri impotriva rozatoarelor?
Nu este cea mai buna idee sa utilizati otrava sau momeli otravite impotriva rozatoarelor. Soarecii sau sobolani otraviti se pot tara in alte parti si muri, iar corpurile lor pot fi greu de gasit si pot imprastia mirosuri neplacute sau chiar raspandi boli. Otravurile pot, de asemenea, dauna accidental animalelor de companie, animalelor salbatice sau chiar copiilor.
 
Dupa ce incercati masurile preventive impotriva rozatoarelor, daca problema daunatorilor persista si totusi doriti sa utilizati otravuri, trebuie sa luati in considerare urmatoarele:
– imprastiati mancare neotravita cateva zile, anterior celei otravite, astfel incat rozatoarele sa se obisnuiasca sa se hraneasca in zona respectiva;
– stabiliti zone pentru otravire unde nu au acces copii sau animalele de casa;
– daca exista copii sai animale de casa prin preajma, plasati otrava in cutii protejate si incuiate sau statii de intoxicare;
– plasati otrava  impotriva rozatoarelor adanc in vizuine, tunele sau gauri;
– schimbati momeala otravita frecvent si inainte de a incepe sa miroase urat;
– indepartati rozatoarele moarte si toate momelile otraite odata ce controlul daunatorilor s-a incheiat.
    
Einsecticide.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu